Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Sis estudiants universitaris del Berguedà reben beques de Caixa Manresa

Un total de 681 estudiants catalans rebran demà, dissabte, una beca universitària de Caixa Manresa. Es tracta d’ajuts econòmics per a aquest curs, 2007-2008. Entre els estudiants que rebran les beques n’hi ha sis de la comarca del Berguedà. Són Marta Barniol Sánchez, de Berga, que estudia a la Universitat Autònoma de Barcelona; Francesc-Xavier Llamas Comellas, de Berga, que estudia a la Universitat Politècnica de Catalunya; Pilar Molas Casellas, de Puig-reig, que cursa la carrera a la Universitat de Barcelona; Mònica Romera Hernández, de Berga, que estudia a la Universitat Autònoma; Ester Sabata Massanés, de Puig-reig, que fa la carrera a la Universitat de Vic; i Marta Vilaró Pacheco, de Santa Maria de Merlès, que estudia a la Universitat Politècnica de Catalunya.
Aquests estudiants berguedans, juntament amb la resta de tot Catalunya que han estat seleccionats en aquesta convocatòria, rebran ajuts de 612 euros cadascun. En total són 681 estudiants, una xifra significativament superior a la passada edició, que va ser de 564 alumnes. Aquest any la dotació econòmica total ascendeix a 465.000 euros, 65.000 més que en la passada convocatòria. L’objectiu d’aquest programa respon a la voluntat de Caixa Manresa d’ajudar i premiar l’esforç dels estudiants que accedeixen per primera vegada al món universitari, residents a municipis on està implantada l’entitat d’estalvis.
En aquesta edició, la nota de tall per accedir als ajuts s’ha situat en un 8,5. La nota mitjana dels estudiants becats ha estat de 8,98 i la nota més alta, de 9,81, que correspon a Jaume Fàbrega, de Girona.
El lliurament de les beques per aquest curs es farà demà, dissabte, al Museu de la Tècnica de Manresa. L’acte començarà a les 12 del migdia.

Comentaris