Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Bona resposta a la recollida d’ampolles i cartró de l’Agrupament Escolta Santa Maria de Queralt

Bona resposta a la campanya de recollida d’ampolles buides de cava i també de papers i cartrons. Com cada any ho va organitzar l’Agrupament Escolta Santa Maria de Queralt i Geralda de Portella i va en benefici de l’escola d’educació especial Llar Santa Maria de Queralt. La recollida es va fer ahir. Com l’any passat, es van instal·lar una quarantena de punts de recollida per tot Berga.
Enguany, a més de la bona resposta ciutadana, els organitzadors destaquen l’augment del nombre de voluntaris que van contribuir ajudant a fer la recollida del material, ja sigui donant suport als punts de recollida o bé col·laborant amb els seus vehicles a transportant les ampolles i el cartró.
La recollida no només es va fer a Berga, sinó també a Avià, Cal Rosal i Sant Jordi de Cercs.

Comentaris