Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La plataforma proinstitut de Navàs convoca una nova manifestació per pressionar l’Ajuntament

La plataforma proinstitut públic de Navàs ha convocat per demà al vespre una manifestació. Amb aquest acte, la plataforma vol demanar a la població que ‘es posicioni’ a favor d’aquest equipament pel municipi. La manifestació pretén ser també un acte de força davant l’Ajuntament que, segons manté la plataforma, té una ‘actitud de submissió’ davant les decisions del departament d’Educació de la Generalitat.
La Plataforma considera que la implicació de l’Ajuntament és imprescindible perquè el projecte d’un institut públic tiri endavant.
La plataforma critica que l’alcaldia del poble mostra posicionaments favorables per l’Institut públic en la curta distància: en les declaracions als mitjans comarcals i en les reunions de caràcter local, mentre que en les trobades amb el departament ‘adopta una posició sense compromís, seguidista i sense cap mena d’exigència’.
Per això, demana un canvi d’actitud, ja que en aquests moments les negociacions amb el departament d’Educació es troben en un moment clau. S’espera que en una reunió prevista per al proper dia 24 d’aquest mes, el departament doni una resposta definitiva a la demanda de creació d’un institut públic a Navàs.
La manifestació de demà començarà a les 8 del vespre a la plaça Gaudí i acabarà a la plaça de l’Ajuntament. La convocatòria s’està fent també a través de missatges de telèfon mòbil i correu electrònic. La plataforma també demana l’assistència de persones d’altres municipis, ja que, remarquen, la creació d’un institut públic a Navàs contribuirà a descongestionar altres centres, com el de Puig-reig.

Comentaris