Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’Oquestr@ Berguedà acompanyarà Antònia Font en la presentació del seu nou disc al Teatre Kursaal de Manresa

L’Orquestr@ Berguedà actuarà el dia 9 de febrer per primera vegada al Teatre Kursaal de Manresa i ho farà acompanyant els mallorquins d’Antònia Font en la gira de presentació del seu nou disc ‘Coser i cantar’. En la seva gira de presentació, que s’inicia el dia 31 de gener a Palma i que passarà per Girona, Manresa, Reus i Sant Cugat del Vallès, Antònia Font actuarà acompanyat d’orquestres del territori. L’absència d’una formació musical d’aquestes característiques a Manresa i el Bages ha fet que el Teatre Kursaal hagi buscat la complicitat de l’Orquestr@ Berguedà, amb qui ja s’havien iniciat contactes per programar alguna actuació. Aquesta serà la primera vegada que l’orquestra berguedana fa una incursió en un món musical desvinculat del gènere clàssic, fet que ha valorat positivament el president de la formació, Carles Planas. Ha dit que és una bona oportunitat per sortir de la seva línia habitual de concerts de música clàssica.
‘Coser i cantar’ és el doble disc que Antònia Font ha enregistrat amb motiu del seu desè aniversari. Es tracta d’un treball recopilatori de la música dels mallorquins interpretada conjuntament amb l’Orquestra Simfònica de Bratislava.
Ja fa uns dies que l’Orquestr@ disposa de les partitures de la vintena de peces que haurà d’interpretar amb Antònia Font per començar-les a assajar. Està previst que a principis de febrer, l’orquestra i els mallorquins es puguin trobar per fer-ne assaigs conjunts.
Carles Planas ha explicat que amb aquesta actuació s’inicia una proposta de col·laboració que s’ha fet arribar als responsables del Teatre Kursaal de Manresa amb la intenció de programar actuacions de la formació berguedana en el nou equipament.
Segons Carles Planas, l’Orquestr@ ha aconseguit un bagatge i un prestigi musical suficients perquè l’única formació d’aquestes característiques que existeix en aquest territori hi pugui actuar.
Després d’aquesta estrena amb Antònia Font, l’Orquestr@ té previst tornar al Kursaal amb un concert propi cap a la tardor o finals d’any.

Comentaris