Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Un veí de Berga mor en caure per un barranc d’uns 200 metres a Coll de Pal

Un veí de Berga, Josep Maria B.P. de 42 anys d’edat ha mort aquest dissabte a la tarda mentre feia amb el seu fill, la travessa de Coll de Pal al Niu de l’Àliga. Segons han informat els bombers de la Generalitat, que han rebut l’avís a les 15 i 35 minuts, poc abans d’arribar al niu de l’àliga l’home, per causes que es desconeixen, hauria caigut per un barranc d’uns 200 metres d’alçada i 55 graus de desnivell on hauria perdut la vida. El fill, menor d’edat, ha avisat de l’accident als serveis d’emergència que hi han anat amb un helicòpter del grup d’actuacions especials dels bombers, acompanyats d’un metge del grup d’emergències mèdiques i tres unitats terrestres dels bombers per a poder rescatar el cos de l’home.
El fill del veí de Berga accidentat només ha patit alguna contusió sense res d’importància segons el reconeixement mèdic a que ha estat sotmès a l’hospital de la Seu d’Urgell.
El funeral serà dilluns a les 5 de la tarda a l’Església de Santa Eulàlia de Berga.

Comentaris