Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Ja es poden sol·licitar les places a l’empostissat per persones amb mobilitat reduïda per veure la Patum

L’Ajuntament de Berga ha obert el període per presentar les sol·licituds per reservar un lloc a l’empostissat que hi haurà a la plaça Sant Pere per la Patum. Aquesta instal·lació s’ubicarà a la zona de les escales de la Berruga i es reservarà per les persones amb mobilitat reduïda.
Per organitzar l’adjudicació d’aquestes places s’ha establert un ordre de preferència. Primer les persones amb mobilitat reduïda reconeguda amb el certificat de disminució corresponent; en segon lloc, aquells que tinguin disminucions superiors al 65%; i per últim, les persones més grans de 75 anys.
En cas que hagi més demandes que places es farà un sorteig públic el dia 14 de maig. A l’hora de fer la sol·licitud, es demanarà també que es triï una de les opcions possibles: Patum de Lluïment de dijous o bé de diumenge; el primer o el segon salt complert de les patums de dijous o diumenge; o la totalitat de la Patum Infantil del divendres a la tarda.
La regidora comenta que enguany, com que és la primera vegada que s’ofereix aquesta opció, vindrà a ser una prova pilot. Caldrà veure què funciona bé i què cal millorar per a properes edicions.
Per fer les sol·licituds l’Ajuntament de Berga ha elaborat uns formularis que es poden trobar a l’Ajuntament o al web municipal www.ajberga.cat. A més del Casal de la Gent Gran i la Biblioteca Ramon Vinyes. Aquests formularis s’han de lliurar abans del 9 de maig a l’Ajuntament o a l’adreça electrònica aj022.ssocials@ajberga.cat. Els sol·licitants han de presentar, juntament amb l’imprès, una fotocòpia del DNI a més d’una fotocòpia del certificat de disminució, si és necessari.

Comentaris