Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Nens i nenes a partir de tres anys podran estudiar música a l’Escola Municipal de Música de Berga

Al proper curs de música de l’Escola Municipal de Música de Berga s’hi podran apuntar nens i nenes a partir dels 3 anys. És una novetat que incorpora el centre perquè els professors han considerat que és una bona oportunitat que els infants puguin introduir-se al món de la música com més aviat millor.
El programa per a nens i nenes tan petits serà adaptat a la seva edat, per aconseguir que visquin la música a partir de la dansa i el joc. Aprenent cançons, començaran a entendre conceptes tan complicats i alhora tan importants com el ritme, la intensitat i l’altura dels sons. El professor de música Jordi Sabata ha explicat que s’ha demostrat científicament que els nens i nenes que viuen la música durant els seus primers anys de vida, fins als 7 anys, desenvolupen unes capacitats sensorials actives que afavoreixen molt el seu desenvolupament personal i que, per tant, això els ajuda a activar i tonificar la seva capacitat d’aprenentatge. A partir dels 7 anys, l’Escola de Música ofereix el nivell elemental, el mitjà, i els cursos de joves i adults. I paral·lelament especialitats instrumentals com acordió, baix elèctric, bateria, clarinet, contrabaix, piano, violí i entre d’altres, violoncel. I també, a l’escola de música hi ha diferents formacions com ara coral, banda i orquestres.
Les preinscripcions a l’Escola Municipal de Música de Berga ja són obertes (fins al proper dimecres 30 d’abril), i un cop hi hagi un llistat de nens i nenes es començaran a formar els grups de cara al proper curs.

Comentaris