Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Un centenar de capitans de Queralt participaran diumenge en una trobada

Trobada de capitans de Queralt. Es farà aquest diumenge, 27 d’abril, al Santuari de Queralt i aplegarà més d’un centenar de persones que al llarg dels anys han estat capitans de Queralt. És una tradició que té molts anys d’història, i tot i que els organitzadors s’han posat en contacte amb més de 180 persones, es creu que segur que hi ha capitans a qui no s’ha pogut localitzar. Els capitans són les persones que, juntament amb el mossèn de Queralt, s’encarreguen d’organitzar la festa de la Gala de Queralt de cada 8 de setembre. Els capitans sempre són vuit persones, dues parelles casades i quatre persones més solteres. Es canvien cada any passant-se el càrrec d’uns als altres: de casats a casats i de solters a solters. També cal dir que les dones s’hi van incorporar l’any 1982, fins llavors els capitans només eren homes.
Capitans que aquest diumenge s’aplegaran a Queralt en la primera trobada que es fa d’aquestes característiques. La idea va sortir d’entre alguns dels capitans dels últims anys.
L’acte de diumenge es dividirà en dues parts. La primera estarà oberta a tothom i serà una missa al santuari, a les 12 del migdia. Un cop acabada la missa, es farà un brindis entre tots els assistents a l’acte i es donarà un record a tots els capitans que s’apleguin a Queralt. A continuació, la segona part de l’acte, serà un dinar de capitans a l’hotel Berga Park.

Comentaris