Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Comença la Patum 2008!

Tret de sortida a la Patum d’enguany. S’ha fet aquest migdia amb la passada pels carrers de Berga. Un miler de persones han seguit la passada. Una bona mostra de què, tot i escaure’s molt primerenca, els berguedans tenen moltes ganes de Patum. Aquest dimecres al vespre hi haurà el passacarrers, que enguany modifica una mica el recorregut perquè els regidors no són els mateixos de l’any passat, i això fa que hagi escollit cada un lloc concret perquè se’ls dediqui el seu salt. El començament i el final del passacarrers serà, com sempre, a la plaça de Sant Pere, amb els tirabols.
A les 8 del vespre, el passacarrers sortirà cap al carrer Castellar del Riu, placeta Pinsania, carrer de la Pietat, Buxadé, Balmes, plaça Maragall, Torre de les Hores, plaça de Sant Francesc, Mossèn Huch, plaça Sant Joan, plaça de la Creu, plaça Països Catalans, carrer del Roser, carretera de Solsona, Gran Via, passeig de la Pau i plaça Sant Joan. S’enfilarà el carrer Major fins a la plaça de Sant Pere.
La Patum de Berga s’allargarà fins diumenge, i s’espera que milers de berguedans i forans participin a la festa.

Comentaris