Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Skàndol Públic presenta el seu nou disc en un concert dissabte a l’avinguda del Canal de Berga

Dissabte després del passacarrers, el grup Skàndol Públic presentarà a l’avinguda del Canal el seu nou treball, “I ara què?”. Els berguedans compartiran escenari amb una altra banda de Berga, Escac i Mat, i amb els valencians Obrint Pas. En declaracions a Ràdio Berga, el cantant del grup, Marc Corominas, ha dit que “és un plaer compartir escenari amb una banda com Obrint Pas, que atreu molt públic diferent, i que, aquí a Berga, tindrà molt èxit”.
Però el grup tampoc no ha deixat de banda els teloners a l’hora de llançar elogis: “Escat i Mat és un grup molt jove, i estem segurs que ens retiraran”, ha dit el saxo, Joan Farguell, que també ha assegurat que diverses formacions garanteixen ara que “la música ska té una bona salut a Berga”.
La peça que dóna nom al disc, “I ara què?”, denuncia la situació d’un nen de 8 anys que viu la guerra de l’Iraq, i es pregunta quin serà el seu futur després de l’escenari de violència i de destrucció que hi han deixat les forces internacionals. El treball també inclou peces com “Pa amb tomàquet”, que reivindica el fet que els catalans “no som ni millors ni pitjors, però sí diferents”, i ho fa amb metàfores de “coses típiques, com el pa amb tomàquet o l’escalivada”, explica Joan Ruiz, bateria.
El disc es pot comprar en diversos establiments de Berga i del Berguedà. Costa 10 euros, i un es destina a l’associació Berguedà pel Pobla Saharaui. A més de Berga, Skàndol Públic també té lligats concerts al País Basc, a Blanes i a Vallcebre, entre d’altres llocs. La llista completa es pot consultar al web www.myspace.com/skandolpublic.

Comentaris