Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Tres persones ferides per cremades en una fondue a Casampons, a Berga

Tres veïns de Berga, un nen i els seus pares, han resultat ferits de diversa consideració en cremar-se una ampolla d’alcohol per fer fondue a casa seva, al número 112 de la Serra de Casampons, segons han informat els Bombers. El foc no ha afectat la vivenda però el nen de 7 anys, Oriol R.C: ha resultat ferit greu, amb cremades de segon grau a les mans i a la cara, i es troba a la unitat d’intensius de l’hospital Vall d’Hebron de Barcelona. Teresa C.P., la mare de 41 anys, també ha resutat ferida amb cremades de segon grau a les mans. El pare, Josep R.C. ha patit cremades lleus a les mans, i el van traslladar a l’hospital Sant Bernabé de Berga. Tots dos pares ja han estat donats d’alta. Els Bombers van rebre l’avís del sinistre poc abans de les deu del vespre d’aquest dissabte i van anar al lloc dels fets amb tres dotacions. També s’hi van desplaçar dues ambulàncies del SEM i els Mossos d’Esquadra.

Comentaris