Fixa t Berguedà

General

L’Ametlla de Merola obre diumenge les representacions dels seus Pastorets

Els Pastorets de l’Ametlla de Merola, uns dels de major tradició de Catalunya, inicien aquest cap de setmana les representacions. Enguany, hi ha un canvi en les dates habituals, enlloc de començar el dia de Sant Esteve ho faran aquest diumenge, dia 28. Una altra de les novetats importants és el nou programa de TV3 ‘Operació Pastorets’ en el qual hi ha participat quatre actors de l’Ametlla i que segons el director d’aquests Pastorets, Moisès Boixadera, portarà més públic al teatre de la colònia.
La Flor de Nadal, l’obra de Francesc d’Assís Picas que es fa a l’Ametlla, també es representarà els quatre diumenges de gener (els dies 4, 11, 18 i 25) a partir de 2/4 de 5 de la tarda. Abans de tot, però, aquest dissabte (a les 10 de la nit) es farà per segon any consecutiu un concert amb la música dels Pastorets arranjada pel músic de Puig-reig Sergi Cuenca i que ha comptat amb la col·laboració especial de Josep Maria Conangla. Les entrades per totes aquestes actuacions valen 10 euros si es compren anticipadament i 12 el mateix dia de la representació. De moment la venda va a bon ritme, segons Boixadera, encara que com el teatre és gran, té 600 localitats, no es creu que es puguin esgotar.
Un Nadal més, els Pastorets de l’Ametlla continuen endavant mentre esperen que es faci realitat la rehabilitació del teatre de la colònia, on no es fa cap millora important des de fa gairebé seixanta anys. El projecte de rehabilitació del teatre, recordem que continua encallat a l’espera que l’Ajuntament de Puig-reig obtingui els recursos que han de completar la subvenció de 300.000 euros obtinguda de la Generalitat per fer la primera fase de les obres.

Comentaris