Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Puig-reig espera una gran participació al Carnestoltes, amb tretze comparses inscrites a la desfilada de dissabte

Demà arrenca el carnestoltes de Puig-reig. Un carnaval a l’alça, que després d’haver tocat fons torna a funcionar amb força i amb un elevat nivell de participació. Hi ha tretze comparses inscrites, mentre que fa tres anys només n’hi va haver 6, i pel ‘reial’ sopar de dissabte a la nit ja s’hi ha apuntat 250 persones.
Els actes comencen demà amb una concentració de disfresses i un sopar amb botifarra amb mongetes i cercavila pels carrers poble.
Per la ‘reial’ desfilada de dissabte, que començarà a 2/4 de 5 de la tarda, ja hi ha confirmada la participació d’una colla del CquiE formada per un centenar de membres, dels quals vuitanta són nens i nenes. La rua sortirà del Passeig de la Via, enfilarà el carrer Major i el carrer Llobregat, fins arribar al camp de futbol, passaran de nou pel carrer Llobregat, continuaran pel carrer Mare de Déu de Queralt, la plaça dels Peixos, els carrers Pau Casals i el Girona, fins arribar al pavelló. Allà cada comparsa podrà exhibir les seves coreografies. El Carnestoltes de Puig-reig no és competitiu, però hi ha incentius importants a la participació. Com més gent forma cada grup més bo és el regal que s’enduen. Els grups de més de 20 persones s’emportaran dos pernils, una caixa d’ampolles de cava i unes postres.
Després de la festa de divendres i dissabte, els actes es reprendran dimecres, quan serà moment d’enterrar el Rei Carnestoltes. També es farà públic el testament que ha deixat el rei, que es preveu àcid, ja que l’actualitat a Puig-reig l’últim any ha estat força moguda.
L’adéu al carnestoltes es farà amb una comitiva fúnebre que sortirà del carrer Major i avançarà fins a la meitat del carrer Llobregat, a l’altura de les escales de cal Llorito, on es farà una sardinada, que organitzen l’associació d’Amics i Veïns del carrer Major.

Comentaris