Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Capolat recuperarà el camí ral de Navès a Berga que travessa tot el municipi

L’Ajuntament de Capolat iniciarà d’aquí pocs dies, concretament l’1 d’abril, els treballs per recuperar el camí ral, que antigament unia Navès i Berga. L’alcaldessa de Capolat, Carme Boixader, ha destacat que serà ‘el primer sender que travessarà tot el municipi’. De moment, ja s’ha recuperat el traçat del camí. Ara, el treball que queda per fer és la recuperació de l’espai que el bosc ha anat guanyant al camí i després s’intentarà recuperar les zones que eren empedrades i les que calgui es tornaran a fer. L’alcaldessa ha destacat que, a part de contribuir a la sostenibilitat mediamental del municipi, el projecte està principalment enfocat cap al turisme.
La recuperació d’aquest camí ral és una idea en la qual l’Ajuntament fa temps que hi treballa. Ara, s’ha pogut tirar endavant gràcies a la subvenció de 14.000 euros que el municipi obtindrà del Fons Estatal d’Inversió Local que impulsa el govern de l’estat. A més, el projecte es complementarà amb una altra subvenció per renovar la senyalització a Capolat.

Comentaris