Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El CFI Cercs-Berguedà i el Consell Comarcal porten l’esperit emprenedor a les aules dels instituts de la comarca

El Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà explicarà als joves de primer de Batxillerat de la comarca que crear la seva pròpia empresa és una bona opció de cara al seu futur, quan acabin d’estudiar. El CFI, juntament amb el Consell Comarcal, engega uns tallers de sensibilització per fomentar la generació d’idees i la cultura empresarial entre els joves dels quatre instituts del Berguedà. Per promoure aquesta visió positiva de la cultura emprenedora els tallers treballen al voltant de diferents idees empresarials, es fa una pluja d’idees amb els alumnes i s’analitza quines podrien ser bones iniciatives empresarials. Rosa Pujols, tècnica del CFI remarca que el contingut de les jornades ‘interessa als joves’.
Globalment, el projecte es planteja a mig i llarg termini incrementar el nombre d’emprenedors i d’aquesta manera contribuir a la millora de la competitivitat de l’economia catalana. Tot i que la creació d’una empresa queda lluny pels estudiants, ja es pot començar a veure quines aptituds tenen per buscar iniciatives empresarials pròpies.
Els tallers començaran el proper dilluns, 23 de març a l’Institut Guillem de Berguedà, de Berga. L’endemà, el dimarts 24, la jornada es farà a l’IES de Gironella; el dimecres, dia 25, a l’IES Alt Berguedà, de Bagà; i l’última jornada es farà el dijous 16 d’abril a l’Institut de Puig-reig. En total quatres sessions per les quals hi passaran uns 90 estudiants del Berguedà.

Comentaris