Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Montmajor invertirà 84.000 euros per connectar Sorba a la xarxa d’aigua

L’Ajuntament de Montmajor connectarà a la xarxa d’aigua el darrer nucli que encara quedava pendent, Sorba. L’alcalde de Montmajor, Josep Coromines, ha explicat que es construirà un ramal que connectarà la parròquia de Sorba amb la de Sant Feliu. L’obra es finançarà amb l’ajut obtingut del Fons Estatal d’Inversió Local del govern central. La subvenció és de 84.000 euros, uns diners que no seran suficients per finançar tot el projecte. Per això, els veïns hauran d’assumir el cost de la connexió de casa seva amb la xarxa. L’alcalde ha lamentat que el sistema d’aquests ajuts no tingui en compte el territori que han de gestionar municipis, com el seu, que tenen pocs habitants però molta extensió.
Coromines recorda que en casos com el de Montmajor hi ha molts veïns que viuen en nuclis dispersos, però que els serveis s’hi han de fer arribar igualment, encara que representi un cost més elevat.
La connexió del nucli de Sorba a la xarxa d’aigua fa temps que estava planejat, però la falta de recursos encara no l’havia fet possible.
Les obres començaran ben aviat, segons ha dit l’alcalde, i tindran una durada de tres o quatre setmanes. La construcció del ramal principal de connexió es farà en paral·lel que les obres per connectar cada habitatge a la xarxa.

Comentaris