Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Rosalia Barat: ‘a la vida he fet gairebé de tot, però mai no he tingut por’

L’empresària del restaurant Els Roures Rosalia Barat s’ha passat la vida treballant. Moltes hores i des de ben petita. Als 9 anys ja cuinava cada dia per als seus cosins i als 13 anys ja va començar a treballar com a teixidora. Més tard, però, va obrir un negoci, un bar, amb el seu germà, i a partir d’aquí, anys després, va engegar un nou projecte: l’obertura d’un restaurant Els Roures, que encara ara està en ple funcionament, a Espinalbet. Rosalia Barat ha explicat en una entrevista al programa Berguedà Nit de Ràdio Berga, que a la vida ha fet de tot, ‘menys matalassos i escuradents’.
Barat explica també que ‘mai no he tingut por’. El temor no l’ha frenat mai a l’hora de complir els seus reptes, però reconeix que quan pensa en algunes de les coses que va fer de jove, veu que ara no s’hi atreviria pas. Ha estat l’ànima de molts projectes, però, això sí, ‘sempre’, remarca, ha comptat amb l’ajuda dels que han estat al seu costat.
Una de les coses més difícils ha estat conciliar la vida familiar i la laboral. Amb tantes hores invertides a la feina, diu, si no hagués treballat amb la família, amb prou feines els hauria vist.

Comentaris