Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

A l’handbol Berga li dol que l’Ajuntament no hagi comptat amb el club per presentar i organitzar el torneig europeu

L’Ajuntament de Berga no ha comptat amb el Club Handbol Berga per organitzar el Torneig Europeu de Veterans d’Handbol 2010, i els ha deixat el marge, fins i tot, de la presentació d’aquest esdeveniment esportiu. És la crítica que fa Josep Antoni Sabata, president de l’Handbol Berga, que diu que des del club els sap greu que no s’hagi pensat amb el club de la ciutat –d’uns 45 anys d’història– i ho ha qualificat d’una “falta d’ètica”.
Josep Antoni Sabata ha volgut deixar clar que el Club Handbol Berga està molt content que Berga i el Berguedà pugui rebre un torneig com aquest, però en canvi, els membres de l’entitat estan dolguts perquè no se’ls ha convidat. A més, s’ha de tenir en compte que Sabata com a membre de la Federació Catalana d’Handbol va assistir a una reunió per concretar aspectes organitzatius de la federació en aquest Torneig Europeu de Veterans d’Handbol 2010. Es farà a Berga del 17 al 20 de juny de l’any que ve.

Comentaris