Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Nova regidora a l’oposició de l’Ajuntament de Viver i Serrateix

Al ple extraordinari d’ahir a Viver i Serrateix va prendre possessió del càrrec de regidora Nati Usón Pons, en representació de la candidatura Independents per Viver i Serrateix – Progrés Municipal i agafant al relleu a l’anterior regidor Carles Gamisans, que va renunciar al càrrec.
La nova regidora, a l’oposició a l’Ajuntament va manifestar a la sessió plenària d’ahir la voluntat de fer un seguiment i un control de l’acció de l’equip de govern (de CiU), així com també la seva intenció d’anar presentant propostes alternatives perquè s’estudiïn i es debatin als plens. Nati Usón entra amb ganes de “treballar”, tot i ser l’única regidora a l’oposició de l’Ajuntament de Viver i Serrateix.

Estic amb tu

Comentaris