Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Puig-reig Decideix convoca una reunió per aquest divendres al vespre

L’entitat Puig-reig Decideix, que és qui organitza la consulta independentista a la població, ha convocat una assemblea per demà, divendres, al vespre. Es farà a les 9 a la sala d’actes Dr. Llaverias de Puig-reig i és una reunió oberta a tothom amb la finalitat d’incentivar la participació de les entitats i els veïns del poble en l’organització del referèndum que es farà el 13 de desembre. De moment, són ja 19 les associacions i col·lectius que donen suport a la consulta sobre la independència de Catalunya.
Les persones interessades a col·laborar-hi es poden posar en contacte amb els organitzadors a través del mail puigreigxlaindependencia@gmail.com. També a través d’aquest correu electrònic o contactant amb les entitats adherides a Puig-reig Decideix es pot comprar una samarreta de les que s’han posat a la venda per recaptar fons per dur a terme la consulta. La samarreta porta el lema “Dels turons a les urnes” i costa 10 euros.

Estic amb tu

Comentaris