Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La Volta a Catalunya passa aquest dimecres pel Berguedà

La Volta Catalunya ja pedala i demà, dimecres, passarà pel Berguedà. La prova ciclista va arrencar ahir amb una contrarellotge de poc més de 3,5 quilòmetres pel passeig de la platja de Lloret de Mar. La jornada inaugural va estar marcada per la pluja, que va convertir els carrers de Lloret en un perillós circuit. Ningú va caure i la primera etapa es va desenvolupar amb èxit. El guanyador va ser l’alemany Paul Voss, del Milram, que es converteix en el primer líder de la prova, on el català millor classificat és Joaquim Rodríguez. Avui, dimarts, l’etapa ha sortit de Salt i arribarà fins a Banyoles i demà dimecres serà el torn del Berguedà. La tercera etapa de la volta anirà de La Vall d’en Bas a la Seu d’Urgell i passarà per Borredà, Sant Jaume de Frontanyà, La Pobla de Lillet, Guardiola de Berguedà, el Pedraforca, Saldes i Gósol. Un recorregut que, segons Jesús Alsina, expert en ciclisme i expresident dels Amics dels Ciclisme del Berguedà, promet una etapa “molt dura, amb carreteres molt trencades i molts i molts revolts”. Vaja, que el pas pel Berguedà serà una bona prova de força per als ciclistes.
La Volta Catalunya ha despertat molt interès enguany. Hi participen 171 corredors de 22 equips de primera categoria. Per aquesta cita ciclista, la tercera més antiga d’Europa, es mobilitzen 400 agents dels Mossos d’Esquadra. La Volta Catalunya acabarà diumenge al Circuit de Catalunya, a Montmeló. Serà després de set etapes, més de 990 quilòmetres, una contrarellotge i 17 alts de muntanya.

Comentaris