Fira Sant Jaume Prats 2018

General

El pilot de motos d’Avià Marc Coma ja es prepara per córrer el seu novè Dakar

El Dakar 2011 es tornarà a disputar per Sud-amèrica. Serà la tercera edició consecutiva lluny del continent africà. La competició es farà de l’1 al 17 de gener a l’Argentina i Xile, passant a prop de Bolívia i Perú, països que a la llarga es podrien incorporar a la prova, tot i que tampoc no es descarta tornar a l’Àfrica. Un any més hi participarà el pilot de motos d’Avià, Marc Coma, que en una entrevista a Ràdio Berga ha dit que li sembla bé tornar un any més a terres de l’Argentina i Xile tot i que no amaga que li agradaria tornar a competir pel desert africà.
Tot i que encara falten molts mesos ja pensa i es prepara per la pròxima edició del Dakar. Fa dos mesos que hi treballen, perquè a més Marc Coma correrà amb una moto nova de 450 cc, i a part ara l’equip ja sap el recorregut a què s’enfrontarà i que comptarà amb algunes novetats. Per exemple, pujaran més al nord i passaran la serralada dels Andes, la qual cosa sempre complica les coses als pilots, sobretot a nivell mecànic.
Després del mal regust de boca d’aquest últim Dakar, Marc Coma encara el pròxim amb moltes ganes i il·lusió, i amb el repte d’aconseguir un bon resultat.
El pilot d’Avià ha participat ja a vuit Dakars. Serà el seu novè i té contracte fins el desè. Això vol dir que després del Dakar 2012, que encara falta, analitzarà la seva carrera, reflexionarà i es plantejarà el seu futur. De moment, però, vol gaudir a dalt de la moto i fer-ho el millor possible. Té ganes de córrer encara uns quants anys més, afirma.
Marc Coma és aquests dies a Tunísia, on disputa el ral·li de la segona prova del Mundial.

Comentaris