Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Els Mossos recorden que abans d’anar de vacances cal prendre precaucions per evitar robatoris

No donar pistes que som fora de casa. Aquesta és la principal recomanació que cal seguir per evitar que mentre som de vacances els lladres entrin a robar a casa nostra. Que algú ens reculli la correspondència i apugi les persianes de tant en tant o no explicar als quatre vents que marxem, poden semblar recomanacions molt elementals, però, a vegades, les oblidem i posem les coses una mica més fàcils als lladres.
Per això, aquests dies en què molts estem a punt de fer la maleta i marxar de vacances, els Mossos d’Esquadra recorden els consells que cal seguir per evitar ensurts. En una entrevista a Ràdio Berga, el cap de l’àrea de relacions amb la comunitat dels Mossos al Berguedà, Pep Fornell, ha comentat que “el Berguedà és una comarca molt tranquil·la”, però tot i això s’ha d’estar alerta, i per tant “cal prendre aquestes mesures de protecció”. Per exemple, un dels casos en què els Mossos estan fent incidència últimament és en el robatori de bicicletes. Aquests vehicles cada cop tenen un valor més elevat i cal tenir en compte on es guarden i tenir sempre controlat el seu número de sèrie. Segons Fornell, en els darrers temps hi ha hagut alguns robatoris de bicicletes al Berguedà i la majoria s’han pogut recuperar.
Tot i que a la comarca es dóna la doble circumstància que a l’estiu hi ha persones que marxen per fer vacances mentre que n’hi ha moltes altres que venen al Berguedà a passar el seu temps de descans, aquests mesos no s’incrementa el nombre de robatoris.
Pep Fornell també recorda els consells bàsics que cal seguir quan estem de vacances: no deixar objectes de valor dins del cotxe, ni portar-ne a la platja, no deixar les bosses soles així com tenir sempre controlat el nostre equipatge.

Comentaris