Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

En marxa el cicle de concerts verds de l’Orquestr@ Berguedà

El cicle de concerts verds de l’Orquestr@ Berguedà s’està fent com cada estiu però tampoc no s’escapa de la crisi. Per això, en aquesta edició s’han programat menys actuacions: un total de tres concerts, dels quals se’n va fer un amb èxit a Sagàs i ara en queden dos, un a Guardiola de Berguedà, i l’altre a Sant Jaume de Frontanyà.
El segon dels tres concerts es farà el divendres 6 d’agost a Guardiola, en el marc de les Nits Musicals, i començarà a 2/4 d’11 de la nit. Segons ha avançat Planas, estan preparant un concert especial, centrat en la música barroca, amb obres de Bach.
L’actuació que tancarà la gira de l’Orquestr@ Berguedà de concerts verds serà el diumenge 15 d’agost a Sant Jaume de Frontanyà. Es farà a les 6 de la tarda i en aquest cas tindran molt pes els joves, amb una aposta important per la Jove Orquestra del Berguedà.
La finalitat dels concerts verds és portar la música clàssica a indrets on normalment no se’n pot escoltar. La idea va néixer arran dels incendis del 94 al Berguedà, per tal de fer arribar a través de la música un missatge a favor del medi ambient: regenerar la música i el medi ambient i anar a tocar a llocs afectats pels focs.

Comentaris