Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El teatre de l’Ametlla de Merola, a punt per rebre l’equipament tècnic

Les obres de rehabilitació del teatre de l’Ametlla de Merola estan a punt per iniciar l’última part de la primera fase de la transformació de l’equipament. L’Associació de Veïns i l’Ajuntament de Puig-reig acaben de signar el conveni per portar a terme la instal·lació dels equipaments escenogràfics del teatre. Es tracta de posar tot el sistema tècnic, és a dir, la il·luminació i el sistema de so, entre altres elements. La instal·lació de l’equip tècnic del teatre requereix una inversió de 200.000 euros. Uns diners que aportaran a parts iguals l’Ajuntament i els veïns.
Ara, les obres que es fan al teatre de l’Ametlla se centren en aplanar el terra de la zona de butaques, que amb la rehabilitació quedarà pla i s’hi instal·laran unes grades retràctils. Això farà que la sala sigui molt més polivalent, de manera que s’hi puguin organitzar activitats sense les cadires a la platea. També s’està treballant en la renovació total dels vestidors que era una de les parts més degradades. La finalització d’aquests treballs se solaparà amb la instal·lació de l’equip tècnic amb l’objectiu d’agilitzar al màxim les obres, que van més tard del previst. Segons l’alcalde de Puig-reig, Antoni Clement, serà difícil aconseguir que els treballs estiguin enllestits per Nadal.
Les obres obligaran als Pastorets de l’Ametlla a reinventar-se de nou, després que l’any passat, quan s’estaven fent les obres per millorar la seguretat del teatre, es van fer algunes representacions a l’església. La fórmula de l’any passat va funcionar molt bé, però per aquest any, el director dels Pastorets, Moisès Boixadera, ja està pensant en alguna altra cosa: “m’agradaria fer alguna cosa diferent al teatre, aprofitant que el sostre no estarà cobert i les bigues estaran a la vista”.
Un cop acabi la següent fase de les obres el teatre ja estarà preparat per fer-hi representacions però encara faltaran moltes altres millores per fer. La primera col•locar-hi les butaques i després la reforma del cafè i l’arranjament de la façana de l’edifici. El projecte de restauració preveu una inversió total de 2 milions d’euros. Un cop acabi la següent fase de les obres el teatre ja estarà preparat per fer-hi representacions però encara faltaran moltes altres millores per fer. La primera col•locar-hi les butaques i després la reforma del cafè i l’arranjament de la façana de l’edifici. El projecte de restauració preveu una inversió total de 2 milions d’euros.

Comentaris