Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Nova activitat del programa Quedem?, aquest dissabte a Berga

El Berguedà programa una nova activitat del projecte Quedem?, una iniciativa d’Òmnium Cultural per a la cohesió social. Es fan diferents activitats culturals i de lleure –gratuïtes–, amb l’objectiu de donar a conèixer des de les tradicions més arrelades fins a les iniciatives més innovadores del territori, així com també per intercanviar experiències entre persones autòctones i persones que fa poc temps que viuen aquí. L’objectiu del Quedem? és crear un espai comú per gent diversa, quedant per fer itineraris comentats, anant a xerrades i sortides, participant en festes populars, visitant museus, anant al teatre… en definitiva, per gaudir en grup de la comarca, i en aquest cas del Berguedà.
Una visita a la colònia Vidal va ser el tret de sortida del Quedem? al Berguedà i ara es farà una altra activitat aquest pròxim dissabte, 6 de novembre. En aquesta ocasió, els participants podran conèixer el Pavelló de Suècia de Berga i l’Arxiu Comarcal del Berguedà. La visita començarà a 2/4 d’11 del matí, tindrà una durada d’unes dues hores i mitja, i permetrà respondre qüestions com ara ‘Saps per què a Berga hi ha l’únic edifici d’arquitectura sueca del sud d’Europa?’. Per saber-ne la història, que es remunta a l’Exposició Universal de Barcelona del 1929, us podeu apuntar a aquesta activitat de dissabte. A part del Pavelló de Suècia i la torre, també es visitarà l’Arxiu Comarcal per descobrir la seva funció cultural i veure alguns dels documents més importants de la història berguedana.
Els interessats a assistir-hi podeu trucar a Òmnium Cultural del Berguedà, al telèfon 93 821 41 26, de les 9 del matí a les 2 del migdia; o bé enviar un correu electrònic a catalunyacentral@omnium.cat.

Comentaris