Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Antoni Besses: “Per a mi és el mateix actuar a Avià que al Carnagie Hall de Nova York”

El reconegut pianista i compositor Antoni Besses actuarà demà dissabte a Avià per tancar les Jornades Musicals que en les darreres setmanes han programat diferents concerts a l’Ateneu, organitzats per l’Ajuntament. El reconegut músic tocarà peces de Haydn, Shumann i Brahms, a més de Granados, Mompou i una peça pròpia.
Serà la primera vegada que Besses, que té vincles familiars amb Avià, actua al poble, tot i que ja ha passat per Berga, a part de moltes altres ciutats del món. Tot i així, Besses assegura que per a ell tots els concerts són igual d’importants: “per mi és el mateix actuar a Avià que al Carnagie Hall de Nova York. Cada concert és el més important de la meva vida”. Segons el prestigiós músic, l’important és la música i el contacte amb el pública, i això és el que fa que cada actuació sigui “màgica i misteriosa”.
El concert començarà a les 6 tarda a l’Ateneu d’Avià. Les entrades es poden comprar anticipadament a l’Ajuntament o bé abans del concert. Els preus són de 7 euros pels adults i 5 per a nens i jubilats.

Comentaris