Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La Penya Boletaire de Berga renovarà la junta el pròxim gener

La Penya Boletaire de Berga triarà nova junta el pròxim mes de gener. Aquesta és la previsió després de l’assemblea extraordinària que l’entitat va fer el passat dimecres al vespre, en què tot i que no es va poder triar uns nous responsables tal com estava previst, es va poder percebre bona predisposició a què altres socis agafin les regnes de la Penya. Segons ha dit l’actual president, Lluís Gonfaus, “la continuïtat està garantida” i per tant també se seguirà organitzant la Festa dels Bolets. El més probable és que els membres de l’actual junta continuïn a la següent, però amb algunes noves incorporacions i algú altre a la presidència.
L’encara president de la Penya lamenta que és difícil aconseguir la implicació de la gent en la gestió de l’entitat, i en especial atreure socis joves. Actualment, la Penya Boletaire de Berga té 60 socis, a més de, recorda Gonfaus “centenars de simpatitzants”.

Comentaris