Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Un petit foc afecta la façana d’un edifici del carrer Major de Berga

Si ahir un foc va cremar completament una nau al polígon de la Valldan de Berga, aquest migdia un altre foc ha posat en alerta els serveis d’emergència. En aquest cas, l’incident ha estat molt més petit i el foc només ha afectat uns cables de l’edifici del número 30 del carrer Major, de Berga.
L’avís als Bombers s’ha donat cap a ¼ i 5 minuts d’1 del migdia, quan ha començat a sortir fum dels cables elèctrics instal•lats a l’exterior del primer pis d’aquest edifici, que als baixos té el Frankfurt Munich.
Al lloc dels fets s’hi han desplaçat tres dotacions dels bombers, que han avisat a la companyia elèctrica perquè aturés el subministrament a la zona. Amb prou feines deu minuts l’incendi ha quedat controlat i extingit i de seguida els tècnics de la companyia s’han posat a treballar per renovar la instal·lació.

Comentaris