Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El CFI Cercs-Berguedà oferirà formació de la UOC per a aturats

El Consorci de Formació i d’Iniciatives (CFI) Cercs-Berguedà farà accions formatives per a aturats en col·laboració amb la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Totes dues entitats han arribat a un acord que tindrà com a resultat més immediat la programació de mòduls formatius per a persones a l’atur i que seguirà, com tots els estudis de la UOC, el sistema d’ensenyament a través d’Internet. L’objectiu és atreure a la comarca l’activitat de les universitats catalanes i més enllà de la formació per a aturats, oferir-ne també per a persones que estan treballant i volen ampliar els seus estudis. L’oferta de formació que el CFI oferirà en col·laboració amb la UOC s’adreçarà també a nous emprenedors que estiguin iniciant la seva activitat, i a empreses ja consolidades amb càpsules formatives per als seus directius. A més, també hi haurà mòduls més generalistes per a tota la població activa. Aquest és el segon acord que el CFI signa amb una universitat catalana, l’altre el té amb la Fundació Universitària del Bages (FUB) i s’està en negociacions amb dues universitats més, segons ha explicat el gerent del CFI Cercs-Berguedà, Eduard Barcons.
A més de l’oferta formativa teòrica, l’acord CFI-UOC també inclou accions de col•laboració en temes de pràctiques dels diferents estudis universitaris de la UOC.

Comentaris