Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

La CUP de Navàs organitza quatre jornades per rebre aportacions de la ciutadania

La CUP de Navàs inicia un procés participatiu per elaborar el seu programa electoral. La idea d’aquesta formació política –que es presentarà per primer cop a les eleccions municipals per Navàs– és que els ciutadans hi puguin dir la seva sobre les necessitats i les mancances que hi pugui haver al poble. Es vol debatre el present i el futur del municipi i a partir d’aportacions i idees la CUP de Navàs confeccionarà el seu programa electoral.
En total es faran quatre jornades o punts de trobada i en cada un es tractarà un àmbit diferent. La primera es farà aquest dissabte, 19 de març, i anirà sobre el món rural. Serà a les 4 de la tarda a la Sala de l’Ajuntament de Palà de Torroella.
El segon punt de trobada serà el divendres 25 de març i treballarà propostes relacionades amb patrimoni, cultura, joventut i esports. Es farà a 2/4 de 9 del vespre a la sala d’actes de la biblioteca de Navàs.
El divendres 8 d’abril es farà la tercera jornada participativa i es tractaran els temes de serveis socials i d’educació. També es farà a 2/4 de 9 del vespre a la biblioteca de Navàs.
I el darrer debat serà sobre administració local i urbanisme i s’ha programat per al divendres 15 d’abril, a la mateixa hora i lloc: a 2/4 de 9 a la biblioteca.

Comentaris