Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Les activitats infantils i la música seran el plat fort de la festa del Tossalet de les Forques de Berga

El barri del Tossalet de les Forques es prepara per a celebrar la seva festa. Els veïns i veïnes d’aquesta zona de Berga estan engalanant els carrers per acollir dos dies d’activitats sense parar. “Les activitats infantils, el dinar popular i els balls de tarda seran alguns dels actes més d’estacats d’enguany”, segons ha explicat, el president de l’Associació de Veïns del Tossalet de les Forques, Jordi Travé.
Les activitats començaran el proper dissabte amb una despertada general i batukada a càrrec del grup Trastukats. Seguidament hi haurà un concurs de dibuix infantil i una marató que consistirà en una cursa ciclista i un passeig pel barri en bicicleta. Per la tarda es realitzaran diversos jocs per a la mainada. També es farà una xocolatada i hi haurà espectacle pels més petits amb en Dani Màgyk. El dia acabarà amb ball de nit a càrrec del grup musical Joan i Fermí. El president de l’associació veïnal ha animat als berguedans a assistir a la festa. Ho ha fet al programa La Terrassa de Ràdio Berga.
La jornada de diumenge començarà a les 11 del matí amb una cursa de slot. A 2/4 d’una del migdia, els veïns es reuniran en assemblea per tractar diverses qüestions referents al desenvolupament del barri i després hi haurà un dinar popular al pavelló vell. El ball de tarda amb Montse Serrallonga, posarà punt final a dos dies de festa al barri del Tossalet de les Forques de Berga.

Comentaris