Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Un error de navegació fa perdre a Marc Coma el liderat al Dakar

Marc Coma perd el liderat del Dakar i se li compliquen una mica més les coses després d’un greu error de navegació en l’etapa d’avui del ral·li, la tercera. Ara, la classificació general en motos la lidera el francès, Cyril Despres, que li treu 10 minuts i 12 segons d’avantatge al pilot d’Avià Marc Coma, que és segon.
A l’etapa d’avui, que s’ha disputat entre San Rafael i San Juan, amb 270 quilòmetres cronometrats, Coma ha passat el tercer control (al quilòmetre 163) i després ha seguit recte per la pista destinada als cotxe. I fins que no ha llegit la següent nota del llibre de ruta, després d’haver fet ja uns cinc quilòmetres, no s’ha adonat de l’error. Ha hagut de fer mitja volta i tornar al CP3, fent deu quilòmetres en va. Ha acabat setè l’etapa d’avui dimarts, la tercera.

Comentaris