Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Una setantena de nens i nenes de 4 a 14 anys representaran els Pastorets infantils al Teatre Patronat de Berga

Nens i nenes de 4 a 14 anys seran els protagonistes dels Pastorets infantils d’en Belluguet i en Bieló, que es representaran aquest cap de setmana a Berga. Se’n faran dues funcions, una el dissabte dia 7 i l’altre el diumenge dia 8, a 2/4 de 6 de la tarda al Teatre Patronat.
Aquests Pastorets, una obra escrita per Mossèn Armengou, ja fa anys que s’escenifiquen i cada any tenen molt bona acceptació, tant de participants com de públic. Enguany seran una setantena els infants que faran els Pastorets.
El text està pensat pels més petits, tot i que el fil argumental és el mateix que els Pastorets dels adults però amb un esquema una mica més simple i donant importància a la música i a la dansa. L’actuació compta amb música en directe per instrumentistes berguedans, tal com ha destacat Pep Moneo, de l’organització.
Els protagonistes són els dos pastors, el Belluguet i el Bieló, i tampoc no hi falten els dimonis, els angelets, els pastors i pastores, el nen Jesús, Sant Josep i la Mare de Déu, entre d’altres personatges. Tots plegats posaran en escena els Pastorets infantils a Berga. En una i altra sessió s’hi espera un nombrós públic, assistents que ompliran les prop de 400 butaques de la sala.
Les entrades costen 7 euros i es poden encarregar trucant al telèfon 93 821 13 84 o bé al 648 25 11 53. Si sobren localitats es posaran a la venda a taquilla el dia de les funcions.

Comentaris