Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Berga viu un reeixit Carnestoltes

23 comparses van participar dissabte a la tarda al Carnestoltes de Berga. Tot i que van ser dues menys que l’any passat, el què sí que no va disminuir van ser les ganes de festa dels participants, que es van entregar de ple a la rua pel centre de la ciutat.
El primer premi a la millor carrossa va ser per ‘Les flames de l’Infern’, que es van endur 1.000 euros. El segon premi va ser pels ‘Espantaocellots de La Valldan, amb 750 euros. El tercer premi, dotat amb 500 euros, se’l va emportar ‘Avià La Vila del Pingüí’. I el quart premi, un pernil, va ser per ‘Mario Kart’.
Pel que fa la categoria de comparses, el primer premi va ser per ‘1r Rio’, amb 500 euros. El segon el va guanyar el grup ‘Superem la crisi’, amb 400 euros. El tercer, de 300 euros, se’l va emportar la ‘Taverna medieval’. I el quart premi, una espatlla de pernil, va ser per a ‘El Tour de Berga’.
Més guardons. El primer premi a la millor animació, amb 400 euros, va recaure a les ‘Supercrispetes’. El segon, de 300 euros, per ‘Les retallades del Sexi President’. El tercer premi, dotat amb 200 euros, va ser per ‘La Guarra Civil’. I el quart premi, una espatlla de pernil, se’l va endur ‘Cal Gospel’.
La rua va ser un dels actes més participats del Carnaval de Berga, com també el Ball dels Cornuts de dissabte a la nit, la Guerra de la Farina de d’ahir, diumenge, al matí a la plaça de Sant Pere, i el Carnestoltes infantils d’ahir a la tarda al pavelló vell. Els nens i nenes van cantar i ballar amenitzats per Dani Magyk. La valoració que el regidor de Festes de Berga, Jaume Vegas, ha fet dels actes d’aquest cap de setmana a Berga ha estat positiva.
El tret de sortida del Carnaval de Berga es va donar divendres amb un espectacle a la plaça de Sant Pere a càrrec de l’Agrupació Teatral La Farsa, amb el discurs del Rei Bombó i fent diferents esquetxos còmics sobre situacions que es viuen en una estació d’esquí, que és el tema que han escollit enguany els botiguers del carrer Major per ‘disfressar’ el carrer, on aquests dies de carnaval s’hi poden veure ninots de neu i ambientació de fred i neu. I el punt final serà aquest dimecres, Dimecres de Cendra, amb l’enterrament de la sardina. Com cada any no hi faltaran una bona colla de ploraneres i també es llegirà el testament del notari de Madrona. El regidor de Festes ha dit que espera que també sigui una jornada molt participada.

Comentaris