Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Clàudia Pons, escollida estrella del futbol català

Al costat d’estrelles internacionals del futbol com Xavi Hernández i Pep Guardiola, la baganesa Clàudia Pons serà reconeguda demà a la primera Gala de les Estrelles del Futbol Català com a millor jugadora catalana de futbol sala d’aquest any. La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha creat aquest certamen amb l’objectiu de reunir i homenatjar els millors futbolistes del moment. La jugadora del Construccions Queralt Gironella, que competeix a primera divisió estatal i que aquesta temporada ha jugat també amb la selecció espanyola absoluta, serà demà al lliurament de premis que es farà a partir de 2/4 de 9 del vespre a l’Antiga Fàbrica d’Estrella Damm a Barcelona. Una cita especial on serà una més entre altres cracks del futbol català.
Pons entén el seu guardó com “un premi al futbol sala femení” i assegura que és una actuació que cal aprofitar perquè no passa sovint que “ens posin al mateix bombo que aquests jugadors”. Per triar les Estrelles del Futbol Català, la Federació ha utilitzat un sistema de votació que té en compta les preferències dels clubs i les d’un jurat especialitzat. A més per triar al millor futbolista català, també es va fer una votació popular a través d’Internet. En va sortir guanyador el jugador del Barça Xavi Hernández. En la categoria de futbol també es reconeixerà Marta Torrejón com a millor jugadora; Pep Guardiola, com a millor entrenador; Álvaro Vázquez com a jugador amb més projecció; i Ana Zardaín com a millor àrbitre. En la categoria de futbol sala, a més, de Clàudia Pons (que va ser finalista amb la seva companya d’equip Berta Velasco), el millor jugador serà Jordi Torras i el millor entrenador, Marc Carmona.
Com a jugadora del Construccions Queralt Gironella, que tot i perdre aquesta jornada continua a la part alta de la classificació i és cinquè, Clàudia Pons està fent una molt bona temporada. El premi Estrella del Futbol, però, l’enganxa al mig d’una lesió per un trencament de fibres de l’isquiotibial, de la que espera està recuperada en poc més d’una setmana.
La primera Gala de les Estrelles del Futbol Català que es farà demà al vespre a Barcelona es podrà veure en directe pel canal Esport3.

Comentaris