Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El grup Brams estrena avui el seu nou videoclip

La web del diari Ara ha estrenat avui el nou videoclip dels berguedans Brams. Es tracta de l’obra que posa imatges a la cançó “Un secret que t’havia de dir”, inclosa al darrer disc de la banda, “Oferta de diàleg”, i que es va filmar a finals del passat mes de gener a algunes colònies industrials del Berguedà, com Cal Vidal i Cal Rosal, i al Lluçanès.
El vídeo, dirigit pel responsable de Dagoll Dagom, Joan Lluís Bozzo, està protagonitzat pels actors Biel Duran i Marc Pujol, que interpreten dos soldats, un bosnià i un serbi. I és que “Un secret que t’havia de dir” és una cançó basada en una història real que el líder del grup, Francesc Ribera, Titot, va conèixer durant un viatge que va fer als Balcans per actuar en els actes de commemoració del quinzè aniversari de la matança de Sbrenica. Per primera vegada en la trajectòria de Brams, els membres del grup no són els protagonistes del vídeo sinó que són uns secundaris més, junt amb un bon grapat d’extres berguedans més.

Comentaris