Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Pere Pérez, de Gríful: “fem menys assitència a carretera perquè el trànsit a la C-16 ha disminuït”

L’assistència i el rescat en carretera és un servei molt necessari per a tot conductor que té una avaria mentre circula en cotxe o qualsevol altre tipus de vehicle: motos, autocars, camions… Un servei que ofereix l’empresa de Berga Gríful Assistència. Es va crear el 1990 i amb els anys s’ha anat consolidant, tot i que en els últims temps la crisi també els ha passat factura.
Presten assistència principalment a les comarques del Bages i el Berguedà, on últimament han notat un descens important de les demandes. Segons el responsable de Gríful Assistència, Pere Pérez, a la C-16, l’eix del Llobregat, hi ha menys trànsit que temps enrere, sobretot els caps de setmana perquè moltes famílies de Barcelona i l’àrea metropolitana que tenen la segona residència a la Cerdanya o Andorra opten per no passar per la C-16 per evitar pagar el Túnel del Cadí, des que es van endurir les condicions per obtenir la gratuïtat. Ho ha argumentat Pere Pérez a l’espai de l’Associació Comarcal d’Empresaris del Berguedà (l’ACEB) a Ràdio Berga.
És un dels factors que ha repercutit en el volum de feina de Gríful, que compte amb tres bases d’assistència: a Berga, a Manresa i a Navàs, per poder donar resposta ràpida als conductors afectats.
Actualment a l’empresa familiar Gríful Assistència, de Berga, hi treballen sis persones i compte amb una flota de 9 vehicles d’assistència i rescat, com ara grues.

Comentaris