Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El Festival de Cant Coral portarà a Puig-reig grups de Filipines, Rússia, Croàcia i Eslovàquia

Puig-reig i Castellbell i el Vilar assumeixen aquesta setmana la capitalitat del cant coral i entre dimecres i diumenge acullen, per 33ena vegada, el Festival Internacional de Cant Coral Catalunya Centre. El prestigiós certamen portarà a totes dues poblacions quatre corals estrangeres, i algunes ben llunyanes de casa nostra. És el cas del grup masculí Philippine Male Singers, de Quezon City (Filipines), que actuaran aquest dijous al pavelló d’esports de Puig-reig, acompanyats de la Coral Nostro Canto, de Presov (Eslovàquia). Per actuar a Puig-reig també faran molts quilòmetres, i en autobús, la Companyia Estatal de Cant i Dansa d’Omsk, de Sibèria (Rússia). L’altra formació que passarà pel festival serà el grup vocal femení Klapa Kastav de Croàcia.
A més de la representació internacional també hi haurà formacions de cant coral catalanes. Al concert de cloenda, que es farà diumenge, al pavelló d’esports de Puig-reig, juntament amb els grups de Filipines, Croàcia i Eslovàquia, també hi participaran la Capella de Música Santa Maria, de Mollet del Vallès i les dues formacions organitzadores, que són la Capella de Música Burés de Castellbell i el Vilar i la Polifònica de Puig-reig, juntament amb l’Orquestra de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig.
Les actuacions de dijous, divendres i dissabte es faran a 2/4 de 10 del vespre i diumenge a més del gran concert de cloenda hi haurà una missa cantada a 2/4 de 12 del migdia a la parròquia de Puig-reig i a 2/4 d’1 es rebrà a les corals participants a l’Ajuntament. Les entrades es poden comprar a Esports Pujol, costen 10 euros i 13, per al concert de cloenda, i com altres anys es posa a la venda un abonament per a totes les actuacions per 25 euros.
El Festival Internacional de Cant Coral és una de les cites destacades del calendari de la Polifònica, que enguany ha tingut un estiu especialment intents col•laborant amb el Cor del Liceu a les representacions de l’òpera “Aïda” i amb una gira per Islàndia, que acaba de finalitzar. I encara tenen més actuacions previstes per a les properes setmanes.

Comentaris