Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Una quinzena de busos sortiran del Berguedà per anar a la manifestació independentista de l’11-S

Una quinzena de busos sortiran del Berguedà per anar a la manifestació independentista de dimarts que ve, Onze de Setembre, a Barcelona. Són 900 places disponibles, que pràcticament ja estan totes plenes. En queden unes 200 i ja només es poden adquirir tiquets a un sol punt de venda: s’han concentrat a La Copisteria (a la Ronda Moreta de Berga, telèfon 93 822 22 45). I és que la venda de bitllets ha funcionat a un ritme vertiginós, la demanda ha estat tan gran que fins i tot s’han hagut de contractar serveis de companyies de transport de fora de la comarca, en concret de la Cerdanya i de la Catalunya Nord.
L’Assemblea Nacional Catalana de Berga no pot garantir més autocars, el límit són aquestes 900 places de bus. Autocars que sortiran des de diferents punts del Berguedà, entre la 1 i les 2 del migdia. La majoria ho faran des de Berga però també dos des de Gironella, se n’omple un altre a Puig-reig, un a Avià, Casserres i els pobles més petits de la zona, i un parell més a l’alt Berguedà. La comarca també ha respost a la crida de l’Assemblea Nacional Catalana, organitzadora de la manifestació. Ho ha dit el coordinador a Berga, Lluís Ballús, que ha parlat “d’èxit”.
Una concentració independentista que es preveu multitudinària. Segons l’Assemblea Nacional Catalana, s’han omplert 700 autocars que arribaran a Barcelona procedents d’arreu de Catalunya, i tres trens, dos que sortiran de Figueres i un de Manresa (des d’on ja s’estan fent reserves per un segon comboi).
Les xifres de participació previstes és una mostra, diuen els organitzadors, “que la societat catalana està preparada per fer el pas cap a la independència i que, per tant, el govern ha de moure fitxa”.
La manifestació de dimarts a Barcelona, amb el lema ‘Catalunya, nou estat d’Europa’, començarà a les 6 de la tarda a la cruïlla del Passeig de Gràcia amb la Gran Via i acabarà a prop del Parlament, on la presidenta de la cambra catalana, Núria de Gispert, rebrà una delegació de l’Assemblea Nacional Catalana. A les portes del Parlament es convidarà tothom a aixecar una cartolina verda a favor de la independència.

Comentaris