Venda Estètica Berga

General

Juli Gendrau demana explicacions pel vol dels avions que van sobrevolar el Berguedà

L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, ha enviat una carta a la delegació del govern de l’estat a Catalunya per conèixer el motiu de les maniobres que van realitzar els dos caces de l’exèrcit espanyol que dilluns volaven a baixa altura per Berga i altres municipis de la comarca com per exemple Vilada o Borredà. Gendrau creu que no obtindrà una resposta formal a la seva petició després de les declaracions del director de Comunicació del Ministeri de Defensa, Joaquín Marina, que va atribuir el vol dels avions a les pràctiques d’entrenament que realitzen els pilots habitualment.
Tot i que des del Ministeri de Defensa asseguren que no volien provocar a ningú amb aquestes maniobres, els veïns de la zona no van poder evitar l’ensurt que els va provocar el soroll dels avions.

Comentaris