Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Juli Gendrau demana explicacions pel vol dels avions que van sobrevolar el Berguedà

L’alcalde de Berga, Juli Gendrau, ha enviat una carta a la delegació del govern de l’estat a Catalunya per conèixer el motiu de les maniobres que van realitzar els dos caces de l’exèrcit espanyol que dilluns volaven a baixa altura per Berga i altres municipis de la comarca com per exemple Vilada o Borredà. Gendrau creu que no obtindrà una resposta formal a la seva petició després de les declaracions del director de Comunicació del Ministeri de Defensa, Joaquín Marina, que va atribuir el vol dels avions a les pràctiques d’entrenament que realitzen els pilots habitualment.
Tot i que des del Ministeri de Defensa asseguren que no volien provocar a ningú amb aquestes maniobres, els veïns de la zona no van poder evitar l’ensurt que els va provocar el soroll dels avions.

Comentaris