Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

L’aplicació per trobar bolets de Bífidus Produccions obté 4.200 descàrregues en 15 dies

La proliferació de bolets als boscos berguedans ha provocat una allau de descàrregues de l’aplicació per trobar bolets que ha creat Bífidus Produccions, l’empresa que gestiona els continguts de Ràdio Berga. La guia per a telèfons mòbils que permet consultar catorze rutes diferents per trobar bolets al Berguedà, el Bages, el Solsonès i el Lluçanès ha registrat 4.200 descàrregues en poc més de dues setmanes. Concretament, l’aplicació disponible per als sistemes operatius iOS d’Apple (per a iPhone i iPad) i Android de Google (per a mòbils Samsung, HTC i Sony) ha tingut 1.600 descàrregues per part dels usuaris d’Android i 2.600 dels usuaris d’Apple. D’altra banda, des que es va posar en marxa la guia, el novembre de l’any passat, el nombre de descàrregues s’ha duplicat, passant de 4.200 a 8.700, entre tots dos dispositius. Es tracta d’una aplicació que també inclou les coordenades GPS dels punts on es pot deixar el cotxe per iniciar la cerca, les fotografies per satèl·lit de les zones recomanades, un text descriptiu dels diferents boscos i recomanacions de bars, restaurants i establiments d’allotjament.
Pel que fa a la versió per a consultar els continguts del web Dberguedà.cat, el portal de notícies de Ràdio Berga, ha obtingut 400 descàrregues en menys d’un any. És una aplicació disponible per a smartphones i tablets que es pot descarregar a través de Google Play i App Store. Així, consultar l’actualitat del Berguedà i la previsió del temps poble a poble és més senzill i atractiu.
Bífidus Produccions també ha creat aplicacions per a ajuntaments, com ara la de Sant Pere de Torelló, que inclou informació útil sobre el municipi.

Comentaris