Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Creu Roja Berguedà engega a partir d’aquest cap de setmana la campanya de Reis

Creu Roja Berguedà comença aquest cap de setmana la seva campanya de Reis per recollir joguines per als infants de les famílies que menys recursos tenen. Enguany però l’entitat berguedana demana que sobretot es doni material escolar amb l’objectiu “de cobrir les necessitats educatives bàsiques de tots els nens i nenes”. Per això es demanen carpetes classificadores, motxilles, estoigs, llibretes de tapa gruixuda, bolígrafs, retoladors, colors de plàstic i de fusta i ceres. Pel que fa a les joguines cal que siguin noves, no bèl•liques ni sexistes. Els punts de recollida principals seran les seus de Creu Roja a Berga (carrer Barcelona) i Gironella (carrer Sant Joan Baptista de la Salle).
L’acció, que porta com a eslògan “Apropa’ns a la il•lusió. Un gest, una joguina”, permetrà repartir les joguines i el material escolar recollit entre 150 nens i nenes de tota la comarca. Fins ara la campanya de Reis de Creu Roja donava atenció a infants del baix Berguedà i Berga, enguany també s’arribarà a l’alt Berguedà i això fa preveure que el nombre de sol•licituds d’ajuda creixerà. Subirà destaca la col•laboració d’escoles d’arreu de la comarca, que recolliran donacions i faran activitats de sensibilització amb els alumnes. L’Agrupació Escolta Sebastià Montraveta de Gironella també col•laborarà amb la campanya com a punt de recollida i ajudant a l’hora de preparar els regals.
Avui, a 2/4 de 9 del vespre, es farà la inauguració a la biblioteca Guillem de Berguedà de l’exposició ‘Gràcies de tot cor’, formada per uns 200 retrats dels socis de l’entitat i que ja ha passat per Gironella i Berga. La mostra, que es va fer amb la col•laboració de l’Agrupació Fotogràfica del Taller d’Arts i Oficis de Berga (Aftdao), vol homenatjar a les persones que donen el seu suport a l’entitat i en fan possible l’activitat diària.
A més, demà al matí hi haurà activitats per als infants a la plaça nova de Puig-reig. S’hi instal•larà un inflable i es farà un taller on els nens i nenes podran escriure desitjos en unes postals. També es podrà visitar una exposició sobre la joguina educativa. Serà a partir de les 11 del matí i fins a la 1 del migdia.

Comentaris