Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Els Mossos desmenteixen els rumors de segrestos de menors al Berguedà

Els Mossos d’Esquadra del Berguedà desmenteixen els rumors que s’han estès a Berga i al Berguedà de segrestos a menors. La història que més s’ha sentit és la del segrest a una nena, cosa que és falsa. Però sí que aquests dies aquesta història ha circulat com la pólvora a escoles de diferents municipis, comerços, bars.. i moltes famílies es preguntaven si era cert que havien segrestat una o fins i tot més criatures. No és cert. És un rumor fals que ha passat de boca-orella sense que s’hagi donat cap cas similar als que es relaten, en què es parla d’unes furgonetes que s’aturen per enganyar a infants que pugin al vehicle. Pep Fornell, cap de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra al Berguedà ha dit que no els consta per res i que per tant entenen que s’ha donat molta volada a un tema que no és verídic.
Una història falsa que sense saber com ni d’on surt es va estenent i arriba alarmar a pares i mares i sobretot a nens i nenes, que agafen por. Per això Pep Fornell ha volgut fer una crida a la tranquil·litat: “tranquil·litzar a les famílies i als més petits que no és veritat que s’hagin vist furgonetes que hagin segrestat a menors”.
Fornell ha aprofitat l’espai d’entrevista al programa Berguedà Matí per recordar els consells que els nens i nenes si que han de tenir clars: com ara no pujar mai al cotxe d’un desconegut i no acceptar regals de persones a qui no coneixen de res.

Comentaris