General

Els Mossos desmenteixen els rumors de segrestos de menors al Berguedà

Els Mossos d’Esquadra del Berguedà desmenteixen els rumors que s’han estès a Berga i al Berguedà de segrestos a menors. La història que més s’ha sentit és la del segrest a una nena, cosa que és falsa. Però sí que aquests dies aquesta història ha circulat com la pólvora a escoles de diferents municipis, comerços, bars.. i moltes famílies es preguntaven si era cert que havien segrestat una o fins i tot més criatures. No és cert. És un rumor fals que ha passat de boca-orella sense que s’hagi donat cap cas similar als que es relaten, en què es parla d’unes furgonetes que s’aturen per enganyar a infants que pugin al vehicle. Pep Fornell, cap de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra al Berguedà ha dit que no els consta per res i que per tant entenen que s’ha donat molta volada a un tema que no és verídic.
Una història falsa que sense saber com ni d’on surt es va estenent i arriba alarmar a pares i mares i sobretot a nens i nenes, que agafen por. Per això Pep Fornell ha volgut fer una crida a la tranquil·litat: “tranquil·litzar a les famílies i als més petits que no és veritat que s’hagin vist furgonetes que hagin segrestat a menors”.
Fornell ha aprofitat l’espai d’entrevista al programa Berguedà Matí per recordar els consells que els nens i nenes si que han de tenir clars: com ara no pujar mai al cotxe d’un desconegut i no acceptar regals de persones a qui no coneixen de res.

Comentaris