Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El nou pla urbanístic de Montclar contemplarà la construcció d’una quinzena d’habitatges nous

Montclar preveu la construcció d’una quinzena d’habitatges a la zona de les Alzines, una àrea propera al municipi de Montmajor. Així ho contempla el nou pla urbanístic que està redactant l’Ajuntament de Montclar.
Tot i que és un projecte a llarg termini, l’Ajuntament ja està treballant per poder fer créixer el municipi d’aquí a uns anys. Segons ha explicat l’alcalde en una entrevista a Ràdio Berga, la intenció és que la major part d’aquests habitatges siguin protegits per tal que donin resposta, per exemple, a joves de Montclar que es voldrien quedar a viure al poble, o a famílies de fora del poble que s’hi volguessin establir.
Actualment el municipi té un cens de 116 habitants –sense tenir en compte les segones residències– que viuen majoritàriament en cases de pagès. Al nucli hi ha 17 cases, a més de l’Ajuntament i l’església amb el cementiri i la rectoria.

Comentaris