Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El PP de Berga vol que ajuntaments amb alumnes a l’escola de música i a la guarderia de Berga ajudin a finançar-les

El Partit Popular de Berga presentarà una moció al ple de demà a l’Ajuntament amb la idea de millorar el finançament de l’escola municipal de música i l’escola bressol municipal, de Berga. El PP demanarà que la subvenció dels alumnes que no estan empadronats a la ciutat l’aportin els ajuntaments dels pobles corresponents, i no pas el de Berga com fins ara. El consistori hi posa una part, i la resta de finançament es cobreix amb aportacions de la Generalitat i amb les quotes que paguen les famílies dels alumnes.
Segons concreta el PP, dels 547 alumnes de l’escola de música de Berga, 160 no són de Berga. I a l’escola bressol n’hi ha 6, de 79, que tampoc no estan empadronats a la capital del Berguedà.
L’aportació municipal per l’escola de música és de 300.000 euros per aquest 2013, i estan pressupostats 100.000 euros per a la llar d’infants. Amb la mesura que proposa el PP l’Ajuntament de Berga s’estalviaria uns 95.000 euros, i a més, segons el regidor Joan Antoni López Noguera, “la intenció és que els ajuntaments col·laborin amb un servei del qual també se’n beneficien els seus ciutadans”
El PP també ha destacat la importància que aquesta millora del finançament es pogués dur a terme de cara al proper curs escolar, i que no suposi cap augment de les quotes dels alumnes.

Comentaris