Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

El regidor de Berga Jaume Vegas passa a tenir dedicació exclusiva a l’Ajuntament

El regidor Jaume Vegas tindrà dedicació exclusiva a l’Ajuntament de Berga. L’alcalde, Juli Gendrau, ja avançava la setmana passada a Ràdio Berga que com que ell ja no té dedicació exclusiva perquè ha assumit el càrrec de delegat del Govern a la Catalunya Central, possiblement algun regidor del consistori assumiria l’exclusivitat. No ho va voler avançar però segons ha pogut saber Ràdio Berga serà Vegas l’únic regidor de l’equip de govern de CiU que tindrà dedicació exclusiva, amb una retribució anual bruta de 24.010 euros, amb efectes a partir de l’1 d’abril.
S’aprovarà al ple ordinari de demà, dijous, a l’Ajuntament de Berga. Una sessió plenària que començarà a 2/4 de 9 del vespre i que podreu seguir en directe per Ràdio Berga, al 107.6 de la FM, o per mitjà d’aquest web dbergueda.cat.
Fins ara, l’alcalde era l’únic amb dedicació exclusiva al consistori però ara delegarà la major part de carteres que tenia. Una redistribució de cartipàs en què destaca que Jaume Vegas passa a ser regidor de Promoció Econòmica, tal com explicàvem fa uns dies (mira la notícia adjunta).
A banda de Vegas, altres dels 9 regidors de CiU de l’Ajuntament també assumeixen més responsabilitats (veure enllaç), i per això passen de cobrar 6.000 euros anuals bruts a cobrar-ne 8.160. És el que percebran en concepte d’indemnitzacions per assistir als plens o a les juntes de govern locals.
Fins ara, l’Ajuntament de Berga pagava un sou brut anual per dedicació exclusiva a l’alcalde de 45.731 euros més els 6.000 de regidor, és a dir cobrava un total de 51.731 euros. A partir d’ara, el cost serà més baix, de 32.170 euros bruts anuals, desglossats ens els 24.010 de la dedicació exclusiva de Jaume Vegas i els 8.160 de tots els regidors.

Comentaris