Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Berga fomenta la participació a la cadena humana per la independència

El proper dimecres 11 de setembre l’Assemblea Nacional Catalana i el moviment independentista català es plantegen un nou repte: aconseguir una cadena humana que travessi el litoral català per reivindicar la independència del nostre país.
Inicialment, la cadena es va plantejar des d’Alcanar fins a la Junquera, sense comptar amb el litoral de la Catalunya Nord, les Illes Balears i el País Valencià. A mesura que han anat passant els mesos, però, gràcies a la pressió feta pel moviment independentista d’arreu de Catalunya, s’ha evidenciat que calia allargar aquesta cadena humana per tal de garantir la unitat del poble català.
Per aquest motiu, des del Casal Panxo de Berga s’ha cregut oportú oferir la possibilitat de reivindicar el país sencer contribuint d’aquesta manera també a donar un cop de mà a l’independentisme que queda fora de la Catalunya autonòmica i que queda perjudicat pel fet que l’11 de setembre no és festiu. Amb aquesta voluntat, el Casal Panxo ha organitzat un bus que permetrà arribar fins a la Catalunya Nord per participar en la cadena humana i que farà possible gaudir d’una visita guiada a Perpinyà amb un dinar popular al Casal Independentista de la ciutat.
D’altra banda, l’Assemblea Nacional Catalana de Berga ha engegat la campanya ‘Apunta’t a la cadena humana berguedana’. Aquesta part de la cadena humana reservada per la comarca del Berguedà comprendrà 10 trams, entre Cervelló i Vallirana. En cada tram hi haurà 500 persones, i cada persona ocuparà un metre de la Via Catalana. D’aquesta manera, des de la comarca del Berguedà es cobrirà un total de 5 quilòmetres de cadena.
Totes aquelles persones que vulguin participar en la cadena humana del proper 11 de setembre, ho hauran de fer amb samarreta de color groc, amb l’objectiu de fer-se visibles des de l’aire. L’Assemblea Nacional Catalana de Berga posarà a la venda la samarreta oficial de la Via catalana a la parada que l’Assemblea té al Mercat del dissabte.

Comentaris