Quina és la farmàcia amb més aparcament de Berga?

General

Famílies de l ‘Escola Pública de Gironella reben el no pel desdoblament de P3

Després de mesos lluitant pel desdoblament de P3 de l’Escola Pública de Gironella, les famílies afectades han rebut una negativa per part del sector públic.
El passat 14 de juny, una petita representació de pares i mares afectats van poder accedir a una reunió amb Josep Ramírez, director dels Serveis Territorials de la Catalunya Central, juntament amb l’Alcalde de Gironella, David Font, i la Direcció del centre. Un cop exposats els arguments, Josep Ramírez, va al·legar que les famílies només podien apel·lar als recursos d’alçada individuals, per tal de recórrer les decisions de l’Administració Pública i revisar l’acte administratiu.
Així doncs, els pares i mares van presentar 8 recursos d’alçada. Més tard, però, el divendres 5 de juliol, Jordi Roig, director General de Centres Públics, Josep Ramírez, director de Serveis Territorials a la Catalunya Central, i David Font, alcalde de Gironella es varen reunir al Departament d’Ensenyament de Barcelona per tractar la situació.
Com a conseqüència, el passat dilluns 8 de juliol, l’alcalde de Gironella va comunicar oficialment la resposta del Departament de no concedir el desdoblament.
Ni les famílies afectades, ni la direcció del mateix centre estan d’acord amb els motius que ha al·legat el del Departament d’Ensenyament per no concedir el desdoblament. Faltarà esperar què passa quan comenci el curs que ve, ja que els pares i mares continuaran insistint sobre aquesta causa que creuen tant injusta.

Comentaris