Fira Sant Jaume Prats 2018

General

Comencen les Colònies Musicals i el Curs Intensiu de Música a Castell de l’Areny

Castell de l’Areny acull, un any més, el Curs Intensiu de Música (del 17 al 25 d’Agost) i les Colònies Musicals (del 26 d’agost a l’1 de setembre) a càrrec de l’associació ProArt.
Ferran De La Varga, director del curs i les orquestres explica que aquest projecte va iniciar-se amb la finalitat de continuar motivant els alumnes durant els mesos d’estiu on els conservatoris i les escoles de música restaven tancades.
Aquest any els cursos arriben ja a la seva XXII edició. D’una banda, el Curs Intensiu oferirà classes de música on es treballaran diferents qüestions relacionades amb l’àmbit. A més, els alumnes del curs faran concerts a diferents municipis. El primer serà a Alpens el dia 22 d’agost. el dia següent actuaran a Borredà, el 24 a Vilada i finalment tocaran a Castell de l’Areny, el dia 25.
D’altra banda, les Colònies Musicals, pensades per a nens i joves combinaran la part musical amb activitats de lleure i esbarjo. Un cop els alumnes finalitzin l’estància faran un concert de cloenda a l’Ermita del Castell de l’Areny interpretant peces musicals de diferents èpoques.
De la Varga assegura que el nombre d’alumnes incrementa cada any, i que les perspectives d’aquesta edició són bones tan pel que fa a la participació com el públic esperat als concerts.

Comentaris